Oldal kiválasztása

A földrajzi közelségnek is köszönhetően igen népes magyar küldöttség érkezett meg Pozsonyba, hogy részt vegyen a Slovak Open-en. A torna első napján kvalifikációs mérkőzéseket rendeztek az egyéni versenyszámokban, ami összesen 7 magyar játékost érintett.

Szerecz Márton teljesítménye volt a legmeggyőzőbb, hiszen a magyar bajnok játékos tegnap két győzelmet könyvelhetett el ma pedig Matthew Cheung ellen megszerezte a harmadikat is, amivel már biztosan főtáblás.

Tóth Kristóf is nagyon közel volt a főtáblához egyéniben, hiszen két remek győzelemmel kezdte a tegnapi napot. A mai folytatásban 3 szettes csatában maradt alul a britek Junior All England aranyérmesével, Micahel Pang-al szemben. Kristóf számára sem ért még véget a torna, hiszen Tóth Barnabással főtáblások férfi párosban.

Kereszti Zoltán is magabiztos sikerrel nyitott és a második mérkőzését is jól kezdte. A simán megnyert első játszma ellenére a német Diglidis végül sajnos fordítani tudott. Kereszti Zoltán inkább páros játékos és ebben a versenyszámban a főtábláról indulhat majd Szerecz Mártonnal az oldalán.

A magyar bajnoki ezüstérmes Könczöl Ádám egy sima győzelem után a cseh Jan Janostik ellen veszített, így számára véget ért a torna.

Kis-Kasza Miklóst inkább párosban láthattuk mostanában, de ezúttal egyéniben is szerencsét próbált. Első mérkőzését játék nélkül nyerte meg, a folytatásban pedig Dhruv Rawat ellen szenvedett vereséget. Kis-Kasza számára párosban jöhet a folytatás, hiszen Ágai Zsomborral kiemeltek a főtáblán.

Csobod Marcell is benevezett egyénire, de nem bírt török ellenfelével. Ő is javíthat majd férfi párosban, ahol Szele Zoltánnal indul.

Női egyéniben Takács Tünde volt érdekelt a nyitónapon, aki szintén győzelemmel kezdett, de a főtáblára kerülés nem jött össze, miután Edith Urell legyőzte őt. Ebben a versenyszámban Kőrösi Ágnes is nevezett, sőt ő a torna 1. kiemeltje. Kőrösi első ellenfele egy cseh játékos lesz majd.

Női párosban nem volt magyar induló és vegyes párosban is csak egy félig magyar kettősért szoríthatunk, hiszen Szele Zoltán a ciprusi Nazarenko oldalán lép pályára.

A mérkőzéseket a WoLeBad YouTube csatornáján élőben követhetjük. A folyamatos friss eredményeket pedig ezen a linken lehet megtalálni.