Oldal kiválasztása

Komoly rangadókkal kezdődött a Super 300-as Swiss Open mai játéknapja, ahol már csak főtáblás meccsekre került sor. Kiemelkedett az Okuhara – Intanon összecsapás, ahol két korábbi világbajnok játékos mérte össze tudását. Az esélyek Okuhara mellett szóltak, hiszen a thaiföldi Intanon hosszú sérülésből tért vissza az év elején és még keresi korábbi formáját. Ennek megfelelően a japán játékos húzta be a győzelmet, aki továbbra sem adta fel, hogy kvalifikálja magát a nyári olimpiára.

Volt még pár meglepetés a tornán, hiszen búcsúzott a szingapúri Loh Kean Yew is, aki Lin Chun Yi-vel szemben maradt alul.
Loh Kean Yew-hoz hasonlóan 2021-ben lett világbajnok a Puavaranukroh / Taerattanachai kettős is. A thaiföldieknek sem tartott sokáig a svájci verseny, igaz ők sérülés miatt kényszerültek feladni a mérkőzésüket.
A férfi egyéni címvédője Koki Watanabe a francia Alex Lanier ellen veszített, így fontos pontokat bukott el és vélhetően lemondhat az olimpiai kvalifikációról. Lanier honfitársa Christo Popov is remekül küzdött, de a Chou Tien Chen elleni meccsen ezúttal a rutin győzött.

A teljes eredménysor ITT tekinthető meg.