Oldal kiválasztása

Sándorházi Vivien a bolgár Kaloyana Nalbantova ellen játszott a mai napon és óriási csatában sajnos alulmaradt riválisával szemben. A 18 éves játékost már megismerhette a magyar közönség, hiszen 2022-ben megnyerte a Magyar Nemzetközit. Nalbantova azóta még erősebb lett és ezt sajnálatos módos Sándorházi ellen is be tudta bizonyítani. A két játékos ezzel a világranglistán is helyet cserél majd a torna után.

A magyar lány az EB előtt a Race To Paris ranglista alapján az olimpiai kvalifikáció határán mozgott. Jelenleg úgy néz ki, hogy nem sikerült a biztos kijutáshoz szükséges pontokat megszerezni, de a lista korántsem hivatalos és lehetnek még visszalépések is.

Pytel Gergő ellenfele a hazai közönség támogatását élvező Fabian Roth volt. A német játékos a mai meccsen más szintet képviselt és végig uralta a mérkőzést. A Multi Alarm SE játékosa egy pillanatra sem tudta átvenni a vezetést, így zsinórban másodszor is német játékos ejtette őt ki az Európa-bajnokságon.

A pécsi játékos esélyei az olimpiai részvételre már a torna előtt is elég halványak voltak. Az első körös kiesésével ezen nem sikerült javítani, így szinte biztosra vehető, hogy Pytel Gergő nem vehet majd részt a párizsi játékokon.