Oldal kiválasztása

Devika Sihag győzelmével ért véget a női egyéni versenyszám. A mindössze 18 éves indiai lány Kőrösi Ágnest búcsúztatta a negyeddöntőben. Sihag pályafutása 2. felnőtt tornagyőzelmét aratta, korábban Svédországban nyert, idén januárban.

Férfi egyéniben Joakim Oldorff diadalmaskodott, aki Sihaghoz hasonlóan szintén nyert már ebben a szezonban. A 21 éves finn játékos egyre magasabb szinten játszik és még akár az olimpiai részvételre is lehet esélye, igaz Kalle Koljonen előnye közel 5000 pont a Race To Paris ranglistán.

Férfi párosban a tajvaniak taroltak. A házidöntőt az alacsonyabban ragsorolt Chen Zhi Ray/ Lin Yu Chieh kettős nyerte. A tornagyőztesek a verseny során legyőzték az első, a második és a harmadik kiemelt duókat is, így kétség sem fért sikerük jogosságához.

Női párosban és vegyesben Chloe Birch volt a torna sztárja. A rutinos angol játékos mind a két versenyszámban döntőbe jutott. Női párosban Estelle Van Leeuwen, vegyesben pedig Ethan van Leeuwen volt a partnere és végül a testvérpár mind a két tagjával aranyérmet szerzett.