Oldal kiválasztása

Óriási csapás érte Malajzia egyik legjobb vegyes páros játékosát, Lai Pei Jing-et. A maláj versenyzőt csalók verték át, akik szinte minden megtakarítását ellopták.

„Először is, a rokonoknak és barátoknak, akik látják ezt a bejegyzést és aggódnak: kérem, adjatok némi magánéletet a családomnak, hogy rendezhessük a gondolatainkat. Kérlek, adjatok időt, hogy mindent feldolgozzunk…” írta közösségi oldalára a 31 éves maláj lány.

„Igen, egy csaló csoport szinte minden megtakarításomat elvette. Őszintén szólva, ez egy rendkívül súlyos csapás számomra. A kemény munkával megkeresett megtakarításaim évtizedek munkájából származnak. Szinte minden másodpercben ezen gondolkodom. Természetesen újra és újra lejátszom a csalás egész történetét, és önmagamat hibáztatom a butaságomért és a naivitásomért” – folytatta Lai Pei Jing.

Az egykor világranglista 5. játékos ideje nagy részében a rendőrség munkáját segíti, de ígéri később részletesebben is beszámol az ügyről.

„Amint sikerül feldolgoznom a történteket, többet fogok megosztani erről. Remélem, tudok segíteni abban, hogy mások ne járjanak így. Szóval, át kell vészelni ezt, mert az életnek folytatódnia kell. A világ nem fog megállni csak miattam. Úgy tűnik, az egyetlen lehetőségem az, hogy erős maradok”.

Lai Pei Jing egyébként állandó párja, Tan Kian Meng oldalán nevezett az Indonesia Open-re, ahol majd az algéria Mammeri / Mammeri duó ellen kezdenek.