Oldal kiválasztása

A 2024-es Singapore Open-en már minden versenyszámban csak a legjobb 8 játékos maradt versenyben, így a mai nap szinte minden összecsapása rangadónak minősült.

Carolina Marín idei második vereségét szenvedte el Pornpawee Chochuwong ellen. A thaiföldi játékos Marín 17 győzelemből álló sorozatának vetett véget ezzel és idén második alkalommal jutott be a legjobb 4 közé World Tour versenyen. Chochuwong holnap majd Chen Yu Fei ellen mérkőzhet, miután a kínai viszonylag simán legyőzte Yamaguchi-t a nap egyik rangadóján.

Sikerrel vette a mai akadályt is a női világelső An Se-young, aki a japán Nozomi Okuhara legyőzésével biztosította helyét az elődöntőben.

Újabb nagy győzelmet aratott a 34 éves Chou Tien Chen. A tajvani legenda a hét elején már véget vetett Christie nagy sorozatának, a mai napon pedig ellentmondást nem tűrő játékkal „küldte haza” Kenta Nishimoto-t. Ebben a versenyszámban eddig Shi Yu Qi és Kodai Naraoka meccse volt a legizgalmasabb, hiszen mind a két játékosnak volt elpuskázott meccslabdája. Végül Shi Yu Qi bírta jobban idegekkel és ő játszhat majd holnap Chou Tien Chen-nel a döntőbe kerülésért.

A női párosok küzdelmében a Jolly / Pullela kettős menetelésére érdemes felhívni a figyelmet. A fiatal indiaiak tegnap a Baek Ha Na / Lee Soo Hee duót győzték le, ma pedig a másik dél-koreai nagyágyúkat, a Kim So Yeong / Kong Hee Yong párost intézték el. Kim és Kong egyébként a megnyert első szett után a másodikban vezetett 18-12-re is, de Jolly és Pullela innen is fordított.  

Unatkozni a folytatásban sem fogunk, hiszen a mai napon láthatjuk még többek között az Alfian / Ardianto – Liang / Wang férfi páros meccset és Axelsen-t is a címvédőt búcsúztató maláj, Leong Jun Hao ellen.

A mérkőzések eredményeit ITT folyamatosan frissítik. Aki élőben szeretné nézni a tornát a BWF YouTube csatornáján megteheti.