Oldal kiválasztása

Tegnap Kento Momota bejelentette, hogy a Thomas Kupa után lezárja nemzetközi karrierjét. A mai napon kiderült, hogy Naru Shinoya is visszavonul.

Shinoya legszebb sikereit vegyes párosban érte el, Kyohei Yamashita oldalán. 2021-ben világbajnoki elődöntőt játszottak együtt és bronzérmesek lettek, de talán a tavalyi Sudirman Kupán bemutatott hősies küzdelmük a legemlékezetesebb. A 30 éves játékos női párosban és vegyesben is volt top 25-ben a világranglistán és a már említett vb-bronzérem mellett a japán válogatottal is szép sikereket ért el. Tagja volt a tavalyi Sudirman Kupán és az Ázsia Játékokon bronzérmes keretnek is.

Shinoya nem szakad el a sporttól, hiszen nemzeti szinten továbbra is játszik majd és a japán ligában is számíthat rá klubcsapata.

Yamashita tehát pár nélkül marad, így a következő kérdés az lesz, hogy ő folytatja-e és ha igen, akkor kivel és melyik versenyszámban. A 25 éves játékos tavaly egyszer-egyszer indult férfi párosban is, így akár az is benne van a pakliban, hogy versenyszámot vált majd a jövőben.