Oldal kiválasztása

A Malaysia Masters tornán már a negyeddöntőket rendezték a mai napon és sok érdekes összecsapást láthattunk. Már az előzetes párosítások alapján is kiemelkedett a Lee Zii Jia – Anders Antonsen párharc, hiszen mind a két klasszis kiváló formában játszik mostanában. Lee Zii Jia múlthéten megnyerte a Thailand Open-t, Antonsen pedig idén már 3 tornagyőzelemnél tart. A mai csatát a hazai pálya előnyét élvező Lee Zii Jia nyerte, de győzelmét beárnyékolja egy sérülés. A legfrissebb hírek szerint a meccs után kivizsgálták és csak holnap dönti el az orvosi stáb, hogy tudja-e folytatni a tornát. Lee Zii Jia természetesen nagyon szeretne hazai pályán is aranyéremmel zárni, de a fókuszban a közelgő olimpia van és biztosan nem kockáztat meg egy komolyabb sérülést.

Ennek Ng Ka Long Angus lehet a nyertese, hiszen még ő jutott be ezen az ágon az elődöntőbe, miután simán legyőzte a kínai Li Shi Feng-et. A hongkongi játékos múlthéten a döntőben találkozott Lee Zii Jia-val és akkor a maláj játékos nyert.

Férfi egyéniben a másik ágon Viktor Axelsen jutott be az elődöntőbe, miután visszavágott Chou Tien Chen-nek a Thomas Kupán elszenvedett vereségért. A világelső ellenfele a kínai Lu Guang Zu lesz majd.