Oldal kiválasztása

Tegnap már beszámoltunk Szerecz Márton bravúrjáról, hogy legyőzte a kvalifikáció 3. kiemeltjét. A magyar játékos a főtáblára kerülésért vívott meccsén is jól helytállt az indiai Kalagotla ellen. Bár riválisa sokáig vezetett, de Szerecz több játszmalabda hárítása után előnybe került és egyetlen pontra volt attól, hogy megnyerje az első szettet. Ez sajnos nem sikerült, az indiai fordított, a második szettben pedig végig vezetve magabiztosan nyerte a mérkőzést.

Szerecz teljesítményére így sem lehet panasz, hiszen 3 nagyon értékes győzelmet könyvelhetett el és láthatóan egyre magasabb szintre kerül a nemzetközi mezőnyben is.

Csobod Marcell és Szele Zoltán korábban egy horvát duót vertek két szettben, majd ugyanilyen arányban kaptak ki a szerb Petrovic / Tomic kettőstől. Ez tehát azt jelentette, hogy számukra is véget ért a maribori torna.

A mai napon Kőrösi Ágnes majd késő délután vagy kora este lép pályára, míg Kis-Kasza Miklós és Ágai Zsombor meccsét kora délutánra írták ki a szervezők.

A sorsolást és az eredményeket EZEN az oldalon érhetik el. A Badminton Europe oldalán pedig minden mérkőzést meg lehet tekinteni élőben.