Oldal kiválasztása

Egy korábbi írásunkban már beszámoltunk Szerecz Márton bravúrjáról, amivel bejutott a Slovak Open főtáblájára. A magyar játékos a legjobb 16 közé nem tudta beverekedni magát a tornán 6. kiemelt, német Holtschke ellen, de egy újabb biztató nemzetközi versenyen van túl. Legalábbis az egyéni részén, hiszen párosban még nem ért véget a küzdelem számára, ugyanis Kereszti Zoltánnal sikerrel vették az első akadályt és legyőzték a lengyel Budny / Dzwonnik kettőst.

Szintén a legjobb 8 közé kerülésért küzdhet ma az Ágai Zsombor / Kis-Kasza Miklós páros is. A 3. kiemelt magyar duó egy belga testvérpárt búcsúztatott az első fordulóban. A fiatalok a nehezen megnyert első játszma után viszonylag simán elbukták a másodikat, de a döntő szettre ismét össze tudták szedni magukat és megnyerték a mérkőzést.

A versenyszám két másik magyar főtáblása ezúttal nem járt sikerrel. Tóth Kristóf és Tóth Barnabás a török Calisir / Yasar kettőstől szenvedett vereséget, Csobod Marcellnek és Szele Zoltánnak pedig a 4. kiemelt csehek jelentették a végállomást.

Szele Zoltán a ciprusi Nazarenko oldalán vegyesben is pályára lépett, de ott sem sikerült a továbbjutás.

Magabiztos, első kiemelthez méltó győzelemmel kezdett Kőrösi Ágnes a cseh Van Coppenolle ellen. A TFSE játékosa a folytatásban is cseh ellenféllel kerül majd szembe, a rutinos Kateřina Tomalová személyében. Legutóbbi összecsapásukat Ági nyerte, a tavalyi Polish Open alkalmával.

A mérkőzéseket a WoLeBad YouTube csatornáján élőben követhetjük. A folyamatos friss eredményeket pedig ezen a linken lehet megtalálni.