Oldal kiválasztása

An Se-young a tavalyi évben gyakorlatilag minden fontosabb versenyen jól szerepelt és többek között megnyerte az All England-et, a világbajnokságot és az Ázsia Játékokat is. Az idei szezonban is nyert már Super 1000-es tornát Malajziában, de sérülése miatt jóval kevesebb versenyen vehet részt. A szurkolók természetesen aggódni és találgatni kezdtek, így a világelső közösségi oldalán ismertette jelenlegi helyzetét.

A dél-koreai játékos a tavalyi Ázsia Játékokon sérült meg és akkor az orvosok 2-6 hét kihagyást jósoltak neki. Pár héttel később visszatért, de továbbra is fájdalmai voltak, így a World Tour Finals után ismét orvoshoz fordult. Kiderült, hogy a sérülése sokkal súlyosabb, mint elsőre gondolták. Az olimpia évében mindenképpen játszani akart, így a hosszabb kihagyás helyett megtanult együtt élni a fájdalommal. Saját elmondása szerint az Uber Kupán nem a térdsérülés hátráltatta, hanem egy bélgyulladás, melyet a stressz okozott. An Se-young a továbbiakban is az olimpiát helyezi előtérbe és mindent megtesz a sikeres szereplés érdekében.

An Se-young be van nevezve a szingapúri és az indonéz World Tour állomásra is, de előfordulhat, hogy ezeket kihagyja a regenerálódás érdekében és már csak Párizsban láthatjuk őt legközelebb éles helyzetben.