Oldal kiválasztása

Visszavágott rutinos honfitársaik tegnapi vereségéért a Fikri/Maulana páros. A tornát 2022-ben megnyerő indonézek legyőzték a világelső Rankireddy/Shetty duót és ezzel bejutottak a legjobb 8 közé. Ugyanezen az ágon a maláj Aaron Chia és Soh Woi Yik is sikerrel járt.

Kiesett a 4. kiemelt Astrup/Rasmussen kettős, méghozzá Jomkoh és Kedren kezei által. A thaiföldiek egyre jobb formába kerültek az elmúlt hetekben, de ez a siker így is nagy meglepetés. Ellenfeleik majd a bombaformában játszó Lee Jhe-Huei / Yang Po-Hsuan duó lesz. A tajvaniak megnyerték a German Opent, ezüstérmesek voltak Franciaországban és most legyőzték a Liu Yu Chen/Ou Xuan Yi kettőst is, ezzel bejutottak negyeddöntőbe, ahol esélyesként léphetnek pályára.

Egyetlen kínai egység maradt versenyben férfi párosban, méghozzá az olimpiai kvótáért hajrázó He Ji Ting/Ren Xiang Yu. Számukra komoly lehetőséget jelent honfitársaik korai búcsúja, de ezt igazán a Hoki/Kobayashi kettős legyőzésével tudnák kihasználni.

Bejutott a legjobb 8 közé a címvédő Alfian / Ardianto kettős is, akik majd Lee Yang és Wang Chi Lin ellen folytathatják. Az olimpiai bajnok tajvani duó remek játékkal búcsúztatta a világranglistán második Liang / Wang párost.