Oldal kiválasztása

A mai napon kialakult a legjobb 8 mezőnye az All Englanden minden versenyszámban. A férfiaknál meglepetésre búcsúzott a dán Anders Antonsen és a világbajnoki címvédő Kunlavut Vitidsarn is. Előbbit az indiai Lakshya Sen, utóbbit pedig Jonatan Christie győzte le.

Ott lesz majd a holnapi folytatáson Viktor Axelsen is, aki Ginting ellen játszhat majd negyeddöntőt. Egészen biztosan lesz majd egy komoly meglepetés is a legjobb 4 között, hiszen a Christo Popov – Koki Watanabe meccs győztese elődöntőt játszhat majd.

Az alsó ágon sokak kedvence Lee Zii Jia játszik majd Lakshya Sen ellen, aki korábban szintén eljutott már döntőig Birminghamben. A tavalyi döntős Shi Yu Qi is versenyben maradt, aki Wardoyo legyőzése után ismét egy indonéz ellen készülhet, de Jonatan Christie nagyobb falatnak ígérkezik.

Tehát Axelsen, Shi Yu Qi és Lee Zii Jia személyében még 3 korábbi győztes is versenyben maradt, de az már az első napon eldőlt, hogy címvédés nem lesz. A legjobb 8 közé csak Indonézia tud két játékost adni.